Përshkrimi

Kerkojme Help Desk/ Back Office ne gjuhen Italiane. Puna konsiston ne sinjalizimin e problemeve te internetit dhe linjave telefonike.
Puna eshte me turne, oraret e turneve jane 08:00 – 17:00 dhe 13:00 – 22:00 me rotacione dhe punohet 40 ore ne jave perfshire te shtune dhe te diele.

Paga fillon nga 55.000 lek/ Neto, ne baze te performances me vone.

Aftesite qe kerkohen:

Njohje e mire e Gjuhes Italiane

Diplome Universitare/ E preferueshme ne fushen e telekomunikacionit.

Eksperience minimale ne sherbimin e klientit.

×