Përshkrimi

Kerkojme te punesojme Shperndares  Porosish ne supermarkete.  Mosha e aplikantit te jete 20-35 vjec. Aplikanti duhet te kete arsim i mesem.

Detyra e shperndaresit eshte te shperndje porosite e gatshme dhe nuk pergjithesi per te marr porosi apo te beje shitje dere ne dere.

Ofrohet:

Page e kenaqshme 65.000 lek +Siguracione

Kushte te mira pune

Kontaktoni ne nr e cel 0696630282

×